Autoverzekering

START KEUZEHULP DIRECT AANVRAGEN

Als je in het bezit bent van een auto ben je verplicht om een autoverzekering te hebben. Ook is schade aan uw of anderen erg vervelend en duur. Met een verzekering ben je er zeker van dat deze kosten worden vergoed. Maar welke autoverzekering heb je nodig en wat zijn je eigen voorkeuren? Omdat er meer dan 120 verschillende soorten autoverzekeringen zijn en jouw keuze afhangt van je auto, je leeftijd en je schadevrije jaren, is het verstandig om eerst goed te vergelijken. Vervolgens kun je direct je autoverzekering online afsluiten! Wist je dat je vaak meer dan 200 euro per jaar op je autoverzekering kan besparen?

Autoverzekering voor elektrische auto’s vergelijken

Verzekeraars passen hun premie aan op deze kenmerken. Als wij deze kenmerken weten kunnen we voor jou de verzekering berekenen die het beste bij jouw situatie past. Als je je gegevens hierboven invult kunnen we meteen aan de slag! Het afsluiten van een nieuwe autoverzekering doet u niet zomaar. U wilt namelijk weten dat u goed bent verzekerd. Maar wanneer u schade krijgt aan de auto is dat nog vervelender. Dit kan ook erg duur zijn dus daarom moet u zorgen voor een goede dekking. Als u goed rond gaat kijken dan kunt u dankzij het vergelijken misschien wel honderden euro’s per jaar besparen. Het vergelijken van de autoverzekering gaat als volgt: U vult de gegevens in, daarbij moet u denken aan het kenteken, het aantal schadevrije jaren en de gewenste dekking. Dan bekijkt u de top drie van autoverzekeringen en dan ziet u wat uw mogelijkheden zijn. U sluit de best passend verzekering meteen online af.

Goedkopere EV verzekeringspolis door te vergelijken

Veel mensen vergelijken maandelijks de autoverzekering. U kunt hier zoveel geld mee besparen dat het wel degelijk de moeite is om hier zelf ook mee aan de slag te gaan. Overstappen naar een goedkopere aanbieder, waarom niet als u hiermee honderden euro’s per jaar kunt besparen? U kunt eenvoudig en snel een goedkope autoverzekering vergelijken en dan meteen afsluiten. Als u uw gegevens in heeft gevuld krijgt u meteen te zien welke autoverzekeringen er het beste bij u passen en het laagst geprijsd zijn. Aan de hand van die gegevens kunt u een keuze maken welke het gaat worden. De volgende verzekeraars komen we in Nederland veel tegen:

  • Aegon, Allianz Direct, ANWB, Aon Direct, ASR Verzekeringen, Audi Car Insurance, Centraal Beheer, De Goudse, Ditzo, EAG Assuradeuren, Fairzekering, FBTO, HEMA, InShared, Kilometerverzekering, Klaverblad, Lancyr, Nationale-Nederlanden, OHRA, Roxo, SEAT Autoverzekering, SKODA Autoverzekering, SNS, Unigarant, Univé, Victor Insurance, Volkswagen Autoverzekering, ZEKUR en ZLM Verzekeringen. Niet elke aanbieder kan ook een elektrische auto verzekeren.

Weinig verschil in voorwaarden?

Als u nu een dure autoverzekering heeft, waarom stapt u dan niet over? Een goedkopere autoverzekering is net zo goed, alleen betaalt u minder. Dit is toch wel degelijk in uw voordeel dus is het aan te raden dat u die stap gaat zetten en gaat ontdekken hoeveel u kunt besparen. Uit diverse onderzoeken is hoe opmerkelijk ook, naar voren gekomen dat mensen met een dure beperkt casco of allrisk dekking, slechter zijn verzekerd dan mensen met een goedkopere autoverzekering. Natuurlijk kijkt u ook naar de prijzen en de kwaliteit. Dat is logisch, u wilt namelijk dat u goed bent verzekerd. Daarom moet u deze bij de vergelijking ook zeker meenemen in de beoordeling.

Kan je nu direct besparen op de kosten?

Een paar tips zodat u extra kunt besparen op de autoverzekering. Neemt u de tips maar eens goed door zodat u te weten gaat komen hoeveel u in werkelijkheid kunt besparen, meer dan u denkt: U kunt de dekking aanpassen aan de leeftijd van de auto. Er kan een tweede auto geregeld worden voor een goede regeling. U kunt als u van een leaseauto gebruik heeft gemaakt een leaseverklaring opvragen en dan kunt u schadevrije jaren aantonen.

Uw autoverzekering en de verschillende dekkingen

U moet de dekkingen bekijken die er zijn. U moet minimaal WA verzekerd zijn, maar een auto tot acht jaar kan bijvoorbeeld uitgebreid gedekt zijn, met de beperkt casco of allrisk dekking. De beperkt casco dekking wordt geadviseerd voor auto’s tussen de vier en acht jaar. De allrisk dekking wordt geadviseerd voor nieuwer auto’s. Er kunnen aanvullende dekkingen worden afgesloten. Kent u de verkeersrechtsbijstand? Als u deze heeft dan bent u verzekerd van juridische hulp. De ongevallen inzittendenverzekering kunt u ook maar beter afsluiten. Er wordt dan een bedrag uitgekeerd wanneer bijvoorbeeld iemand invalide wordt of komt te overlijden bij een ongeluk. Het maakt niet uit wie de schuldige is van het ongeval er wordt sowieso uitgekeerd. Er kan een schadeverzekering af worden gesloten voor inzittenden. Deze vergoedt de werkelijk geleden schade van de passagiers die in de auto zaten tijdens een ongeluk. Het maakt niet uit wie de schuldige is van het ongeval, er wordt sowieso uitgekeerd.